NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019 samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. 

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Het Oranje Fonds organiseert NLdoet in 2019 voor de 15e keer. Tijdens de editie van 2018 zijn er ruim 9700 klussen geklaard en het Fonds hoopt dat aantal tijdens de komende editie te overtreffen.
Stichtingen en verenigingen kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Maar het werven kost vaak veel tijd. NLdoet geeft organisaties de mogelijkheid op een laagdrempelige manier in contact te komen met nieuwe enthousiaste mensen. Het is prachtig om te zien dat ieder jaar zo'n 350.000 mensen bereid zijn de handen uit de mouwen te steken tijdens NLdoet.

Meld je klus aan of geef je op als helpende hand voor een of 2 dagen op www.nldoet.nl