Vacaturebank tijdelijk offline

Op dit moment werken wij hard aan het inrichten van een nieuwe online vacaturebank. Een vacaturebank waarbij organisaties straks nog steeds zélf vacatures kunnen plaatsen. Voor vrijwilligers geldt straks dat ze niet meer ingeschreven hoeven staan om te reageren. Reageren op een vacature kan door rechtstreeks contact op te nemen met de desbetreffende organisatie/contactpersoon.

Overzetten vacatures
Het overzetten van de vacatures vraagt enige tijd. Wij doen ons uiterste best om de vacatures zo snel mogelijk online te zetten. Naar verwachting plaatsen we de vacaturebank rond 9 maart online. Het kan zijn dat de vacaturebank dan nog niet compleet gevuld is. 

Onze excuses voor het ongemak. 

Meer informatie
Wilt u meer weten over het uitvoeren van vrijwilligerswerk of bent u nieuwsgierig naar de huidige vacatures? U bent van harte welkom bij onze locatie in het gemeentehuis van Hengelo (Burgemeester Jansenplein). Hier hebben we een actueel overzicht van de vacatures liggen in onze vacature map. U kunt ons natuurlijk ook even bellen (074 259 48 41) of een e-mail sturen info@servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl.