Maatregelen coronavirus

15-03-2020

Het coronavirus zorgt ook bij Wijkracht voor aanpassingen in de manier van werken. In dit bericht lees je er meer over. 

Locaties gesloten/minder bereikbaar
Verschillende locaties waar medewerkers van Wijkracht werkzaam zijn, zijn gesloten of beperkt bereikbaar. Het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo is ook gesloten. Wij vragen u dan ook om een bezoek aan een van onze locaties voorlopig uit te stellen. Volg de oproep van het RIVM en blijf zoveel mogelijk thuis om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Voor veel medewerkers geldt dat zij vanuit huis gaan werken. Huisbezoeken, maar ook werkoverleggen en overleggen met derden voeren we alleen persoonlijk/fysiek als het echt niet anders kan. In alle andere gevallen gaan we telefonisch, via Skype of per mail met anderen communiceren. 

Activiteiten
De verschillende (groeps)activiteiten vervallen de komende weken (in ieder geval tot en met 6 april). 

Bereikbaar
Servicepunt Vrijwilligerswerk blijft telefonisch (088 945 57 50) en per e-mail info@servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl  bereikbaar. We proberen de ondersteuning te bieden die op dat moment nodig is. In sommige gevallen moeten we afspraken op een later moment dan gewenst plannen.  

Wij vragen uw begrip voor deze situatie. Zorg goed voor uzelf en voor de mensen om u heen. Wij blijven ons best doen om de ondersteuning te bieden die mensen nodig hebben, maar stellen ook alles in het werk om verspreiding van het virus te voorkomen.