Nomineren vrijwilligers voor een award nog steeds mogelijk

21-09-2016

Uitreiking awards tijdens jaarlijkse evenement op 3 november a.s. in aanwezigheid BN-ers


Dankzij grote maatschappelijke betrokkenheid van lokale organisaties/ondernemers, is het voor de vijfde keer mogelijk het jaarlijkse vrijwilligersevenement in Hengelo te organiseren. Diverse organisaties dragen financieel bij aan hét evenement voor Hengelose vrijwilligers.

Het voordragen van vrijwilligers kan vanaf nu via de deze website en dan onder het menu waardering/nomineren. Naast online nomineren is het ook mogelijk om een formulier af te halen bij het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo in het Stadskantoor aan de Hazenweg (publieksplein).
In 2016 zijn er vier categorieën:
>> Educatie, zorg & welzijn
>> Samenleving 
>> Kunst & Cultuur 
>> Sport 

Het evenement vindt plaats op 3 november en is bedoeld om Hengelose vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo organiseert dit evenement samen met de gemeente Hengelo. Onderdeel van de feestavond is het uitreiken van awards; geldprijzen voor vrijwilligers die zich het afgelopen jaar op bijzondere wijze hebben ingezet.

Nomineren
Iedereen kan vrijwilligers voordragen. Voorwaarden zijn dat het gaat om vrijwilligerswerk in Hengelo en dat de nominatie een duidelijke toelichting/motivatie bevat. Een onafhankelijke jury, onder leiding van oud burgemeester Frank Kerckhaert, beoordeelt de nominaties en bepaalt de winnaars. Nomineren kan tot 18 oktober.

Vier categorieën
Per categorie zijn er drie awards; 1e prijs € 500,-- 2e prijs € 300,-- en de 3e prijs € 200,-- De geldbedragen dienen de winnaars te besteden binnen de organisatie waarvoor zij vrijwilligerswerk verrichten.

BN-ers van de partij
Jan van Halst en Arijan van Bavel (Adje) dragen dit jaar bij aan het feest. Zo gaan zij bijvoorbeeld prijzen uitreiken. Het is dit jaar het vijfde jaar dat de gemeente Hengelo en het Servicepunt Vrijwilligerswerk het vrijwilligersfeest organiseren. 

Mede mogelijk gemaakt door
Het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo (onderdeel van Wijkracht) organiseert, in samenwerking met de gemeente Hengelo, de awards uitreiking en het vrijwilligersfeest. Dit doen zij met medewerking van diverse sponsoren.

Kaarten
Toegangskaarten zijn vanaf 18 oktober a.s. verkrijgbaar. U kunt deze afhalen aan de balie van het Servicepunt Vrijwilligerswerk op maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 14.00 uur. U vindt ons op het Publieksplein op de begane grond van het Stadskantoor aan de Hazenweg 121.

Wees er op tijd bij want OP = OP. Er kunnen geen kaarten gereserveerd worden.