Slingerplein 12 maart 2021

18-01-2021

Slingerplein voor matchen, netwerken en kennisdelen

In het verleden organiseerden we jaarlijks de Slingerbeurs, een fysiek evenement waar vragers en aanbieders elkaar konden vinden voor het maken van matches. Bijeenkomsten voor grote groepen zijn inmiddels al een jaar onmogelijk, en er is ook nog geen zicht op wanneer we elkaar weer live kunnen treffen.

Op 12 maart organiseren we het Slingerplein, een evenement waarin het matchen centraal staat, maar we willen ons ook meer richten op een netwerk- en kennisprogramma, met bijv. een webinar, uitreiking van de Slingerjaarprijs en het starten en/of het vieren van succesvolle matches.

We bekijken per keer welke vorm we kiezen voor het Slingerplein: online samenkomen of elkaar fysiek ontmoeten, of een combinatie van beide. 

Slingerbeurs 2021 gaat ONLINE

We gaan matchen en verbinden in een nieuwe digitale vorm, als onderdeel van het Slingerplein. Geen deelnemers op locatie, maar iedereen kan vanuit huis of werk meekijken en meedoen. Op deze manier kunnen maatschappelijke organisaties en ondernemers uit Hengelo “coronaproof” met elkaar in contact komen om vraag en aanbod uit te wisselen.

De aftrap is 12 maart 2021 om 14.30 uur.

Vanaf dan staat de nieuwe website open voor aanmelding van vraag en aanbod.
We zijn volop bezig met de voorbereidingen en houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief, website en social media.

Alle berichten over de Slingerbeurs Hengelo zijn te volgen via #SBH2021

Wil je nu al laten weten dat je meedoet? Aanmelden kan hier.


Webinar Aandacht voor eenzaamheid

Als vervolg op het webinar over Eenzaamheid en bedrijven op 17 november in 2020, organiseren we op 12 maart, in samenwerking met gemeente Hengelo, een webinar over het bespreekbaar maken van eenzaamheid binnen een organisatie. Na dit webinar heb je een aantal praktische tools die ondersteunen bij het bespreekbaar maken van dit onderwerp.

De voorbereidingen zijn nog in volle gang maar het wordt een interactief programma dat interessant is voor ondernemers en HR-medewerkers van bedrijven. In februari volgt meer informatie over inhoud en tijdstip. Het webinar is gratis te volgen. Wil je nu al laten weten dat je belangstelling hebt? Meld je hier dan alvast aan en laat je verrassen!