Subsidie voor digitaliseringsvouchers

13-07-2020

Online kansen benutten

Naast de ondersteuning van noaberschapsinitiatieven heeft de provincie nog een andere regeling in het leven geroepen; Digitaliseringsvouchers. 
Overijsselse maatschappelijke en culturele ondernemingen en mkb’ers kunnen een Digitaliseringsvoucher aanvragen. Met deze voucher kun je een in Overijssel gevestigd bedrijf inschakelen voor het digitaliseren van producten en processen en het digitaal bereiken van je klanten of leden.

Deze voucher kun je bijvoorbeeld inzetten voor het ontwikkelen van online inschrijfmodules voor sportlessen, het online boeken van vergaderruimtes in het buurthuis of het aanbieden van een concert met een livestream, maar ook voor het opstellen van een digitale marketingstrategie, of het updaten van je webshop. De vouchers is breed inzetbaar.
De provincie verstrekt vouchers van maximaal 2.500 euro voor digitale dienstverlening en maximaal 10.000 euro voor digitalisering van producten en processen. Er is sprake van co-financiering; de voucher kan worden ingezet voor maximaal de helft van de kosten.

Je kunt de voucher vanaf maandag 13 juli aanvragen via het subsidieloket van de provincie Overijssel. In eerste instantie is een totaalbedrag van 250.000 euro beschikbaar.
Voor meer informatie klik hier