Vrijwilligersevent verplaatst naar het voorjaar 2022

13-11-2021

Het aantal coronabesmettingen en ziekenhuisopnames is fors gestegen en de druk op de zorg neemt toe. Om het aantal contacten zoveel mogelijk te beperken en de verspreiding van het virus een halt toe te roepen heeft het kabinet vrijdag 12 november extra maatregelen afgekondigd. 

Verplaatsen vrijwilligersevent
Dit heeft tot gevolg dat wij het vrijwilligersevent op 30 november aanstaande verplaatsen. Met een grote groep bij elkaar komen, is niet mogelijk. De gezondheid van anderen willen wij bovendien niet in gevaar brengen. 

Kaarten
Het verplaatsen van het event naar het voorjaar 2022 betekent ook dat we de uitgifte van de toegangskaarten uitstellen. U kunt dus géén toegangskaarten ophalen vanaf 15 november. Wij informeren u over de nieuwe uitgiftedatum van de toegangskaarten. 

Nominaties blijven staan
We verplaatsen de datum van het feest. De opzet en het programma blijven hetzelfde. En, dat geldt ook voor de nominaties die we hebben ontvangen. Alle genomineerden blijven genomineerd en blijven kans maken op een van de geldprijzen. Dit jaar hebben we 33 nominaties ontvangen. Daar zijn we erg blij mee.

Waardering
De waardering voor de Hengelose vrijwilligers blijft onverminderd groot. Wij hopen al deze geweldige vrijwilligers dan ook volgend voorjaar te mogen ontmoeten én in het zonnetje te zetten. Ze verdienen het!

Voor nu is het belangrijk dat iedereen gezond blijft en doen wij er alles aan om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Initiatief van
Het Hengelose vrijwilligersevent wordt georganiseerd door het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo, onderdeel van Wijkracht, in samenwerking met de gemeente Hengelo. Dankzij de bijdragen van diverse lokale sponsoren is het ieder jaar mogelijk om meerdere vrijwilligers én hun organisatie te belonen met een geldprijs. 

Tiende keer
Ieder jaar organiseren we een groot vrijwilligersfeest voor Hengelose vrijwilligers. Met dit feest bedanken we hen voor hun inzet en uiten we onze waardering. Dit jaar is een jubileumjaar. Voor de tiende keer op rij delen we de awards uit. De speciale jubileumprijs van € 500,00 lag ook al klaar om uit te delen. In het voorjaar van 2022 hopen we deze alsnog uit te reiken tijdens een mooi event met honderden vrijwilligers.