Online vacaturebank

Het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo bemiddelt tussen vrijwilligers en organisaties die vrijwilligers zoeken. Met behulp van onze online vacaturebank gebeurt dit snel en effectief! 

Vrijwilligers
U wilt graag werkervaring op doen? U heeft tijd over en wilt graag uw kennis en vaardigheden blijven inzetten? In Hengelo zitten veel organisaties om extra handjes te springen! Er zit vast een functie voor u tussen. Onze online vacaturebank biedt uitkomst in uw zoektocht naar een vrijwilligersfunctie. Als zoekende vrijwilliger vindt u hier alle beschikbare functies. U kunt op verschillende manieren selecties maken, zodat u snel de voor u interessante vacatures vindt. Wilt u reageren? Zorg dan dat u een account heeft en reageer daarna direct online.

Organisaties
Is uw non-profit organisatie op zoek naar een bestuurslid, een klusjesman of een begeleid(st)er? Maak een account aan voor uw organisatie en plaats zelf direct online uw vacature(s). 

Vragen?
Heeft u vragen over de online vacaturebank of lukt het niet om uzelf aan te melden of in te loggen? Neem gerust contact met ons op via info@servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl. We helpen u graag verder.