Slingerbeurs en Slingermarkt

Elk jaar in maart wordt in Hengelo de Slingerbeurs georganiseerd. Op deze beursvloer bieden bedrijven en ondernemers bieden gratis hun diensten en middelen aan. Vervolgens kijken lokale maatschappelijke organisaties of zij het aanbod van de bedrijven kunnen gebruiken. Zodra twee partijen elkaar in vraag en aanbod hebben gevonden, spreken we van een match. Letterlijk een levendige handel tussen vraag en aanbod met gesloten beurs. Deelname aan de Slingerbeurs is geheel kosteloos.

Op de beursvloer gaan maatschappelijke organisaties en bedrijven elkaar ontmoeten. Vraag en aanbod komt bij elkaar. Bedrijven presenteren het aanbod op hun stand. Maatschappelijke organisaties c.q. vragers bekijken bij welk bedrijf zij hun vraag neer kunnen leggen. Elke match wordt door een notaris vastgelegd. 

Doel van de beursvloer is om matches tot stand te brengen. Bedrijven, maatschappelijke organisaties en individuen kunnen een oproep plaatsen voor menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst!

Het hele jaar door kun je de Slingermarkt gebruiken. De Slingermarkt is een online platform. Heeft jouw organisatie een vraag, klus, project of initiatief en zoek je advies, hulp of extra handjes?. Dan kun je dat kenbaar maken op www.slingermarkt.nl
Wil je als bedrijf menskracht, diensten, kennis of materialen aanbieden. Dan kun je reageren op een vraag van een organisatie of je hulp aanbieden door je aan te melden.

Wil je alleen of met vrienden een klus uitvoeren? Schrijf je dan in en meld je aan bij de klus.