Hieronder vindt u de actuele vacatures. Reageren op een vacature kan door contact op te nemen met de persoon vermeld in de vacature. 

Bent u als organisatie op zoek naar vrijwilligers? Plaats dan zelf uw vacatures door hier in te loggen

Nog geen inlog, maar wel vacatures plaatsen? Vraag dan hier uw inlog aan

Meer weten over de werkwijze van de vacaturebank? Kijk dan even hier.

Bestuurlijk secretaris

Organisatie
St. Museumboerderij Wendezoele
Omschrijving organisatie

Museumboerderij Wendezoele geeft bezoekers een beeld over de landbouw en veeteelt in Twente tussen 1900 en 1960. Er zijn naast de traditionele gebouwen op het erf met daarin wisselende exposities, een kleine veestapel, een kruiden- en groentetuin, gras- en akkerland. Hierop groeien gewassen die in de genoemde periode werden verbouwd. De exposities laten zien hoe het leven was op school, in de winkel en thuis op de boerderij.

Functie-omschrijving

Als bestuurlijk secretaris maak je deel uit van het bestuur van Museumboerderij Wendezoele, dat gemiddeld eenmaal per maand bijeen komt. De secretariële taken bestaan uit het verwerken van binnengekomen post, het voorbereiden en notuleren van de bestuursvergaderingen en het bijhouden van het archief en de administratie.

Functie-eisen

Je hebt een passie voor het buitengebied en je wilt je graag inzetten voor het behoud van de agrarische cultuurgeschiedenis. Je hebt affiniteit met bestuurlijke en secretariële taken en denkt graag mee over de toekomst van onze museumboerderij.

Werktijden

Het werk van bestuurlijk secretaris neemt gemiddeld zo’n 10 uur per week in beslag. Het zwaartepunt ligt in de maanden april t/m september wanneer het museum dagelijks geopend is.

Vrijwilligerscontract
Nee
Verzekering
Ja
.
Plaats
Hengelo
Enschede
Wijk/regio
Hof van Twente
Type organisatie
Kunst & cultuur
Natuur, milieu en dieren
Type werk
Bestuurlijk
Opleidingsniveau
VMBO
HBO
MBO
Geen specifieke opleiding vereist
VWO/Universitair
Contact-gegevens

Neem voor meer informatie contact op met Aart Alink via  secretariaat@wendezoele.nl