Hieronder vindt u de actuele vacatures. Reageren op een vacature kan door contact op te nemen met de persoon vermeld in de vacature. 

Bent u als organisatie op zoek naar vrijwilligers? Plaats dan zelf uw vacatures door hier in te loggen

Nog geen inlog, maar wel vacatures plaatsen? Vraag dan hier uw inlog aan

Meer weten over de werkwijze van de vacaturebank? Kijk dan even hier.

Gastvrouw

Organisatie
St. Museumboerderij Wendezoele
Omschrijving organisatie

Museumboerderij de Wendezoele wil bijdragen aan kennisvergroting over de landbouw en veeteelt in Twente tussen 1900 en 1960 voor een groot en breed publiek,waarbij vrijwilligers en bezoekers genieten van dit erfgoed,dat tot de dag van vandaag bepalend is geweest voor deze sector.

Functie-omschrijving

Je ontvangt de bezoekers van ons museum gastvrij in de Spieker en schenkt koffie en thee voor onze gasten en serveert eventueel een klein hapje. Daarnaast voorzie je onze bezoekers van de nodige informatie. Het takenpakket kan in overleg worden uitgebreid.

Functie-eisen

Je bent gastvrij, gaat makkelijk een gesprek aan met onze gasten, hebt affiniteit met het buitengebied en je wilt je graag inzetten voor het behoud van de agrarische cultuurgeschiedenis en ons museum. Enige ervaring in de horeca of als gastvrouw zou mooi zijn.

Wij bieden je een werkplek op een prachtige historische locatie op het landgoed van de stichting Twickel. Je werkt samen met een groep vrijwilligers die zich allen inzetten voor het behoud van historisch cultureel erfgoed. Als vrijwilliger krijg je de kans je kennis hierover uit te breiden door bijvoorbeeld een oud ambacht te leren.

Werktijden

Gemiddeld 6 uur per week.

Vrijwilligerscontract
Nee
Verzekering
Ja
.
Plaats
Hengelo
Wijk/regio
Hof van Twente
Type organisatie
Kunst & cultuur
Natuur, milieu en dieren
Type werk
Gastheer/gastvrouw
Opleidingsniveau
Geen specifieke opleiding vereist
Contact-gegevens

Aart Alink.

Tel: 06-23580654.

Kantooruren.

Secretariaat@wendezoele.nl