Hieronder vindt u de actuele vacatures. Reageren op een vacature kan door contact op te nemen met de persoon vermeld in de vacature. 

Bent u als organisatie op zoek naar vrijwilligers? Plaats dan zelf uw vacatures door hier in te loggen

Nog geen inlog, maar wel vacatures plaatsen? Vraag dan hier uw inlog aan

Meer weten over de werkwijze van de vacaturebank? Kijk dan even hier.

Penningmeester

Organisatie
Museumboerderij Wendezoele
Omschrijving organisatie

Museumboerderij Wendezoele geeft bezoekers een beeld over de landbouw en veeteelt in Twente tussen 1900 en 1960. Er zijn naast de traditionele gebouwen op het erf met daarin wisselende exposities, een kleine veestapel, een kruiden- en groentetuin, gras- en akkerland. Hierop groeien gewassen die in de genoemde periode werden verbouwd. De exposities laten zien hoe het leven was op school, in de winkel en thuis op de boerderij.

Functie-omschrijving

De penningmeester van de Wendezoele maakt deelt uit van het bestuur en beheert de financiën van de museumboerderij. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de boekhouding, stel je de begroting en het jaarverslag op, houd je de financiële administratie bij en houd je je bezig met het aantrekken van sponsoring en subsidie.

Functie-eisen

Je hebt een passie voor het buitengebied en wil je graag inzetten voor het behoud van de agrarische cultuurgeschiedenis. Je hebt een affiniteit met financiën en bij voorkeur ervaring met het opstellen van begrotingen en jaarverslagen en acquisitie van middelen.

Werktijden

Het werk van penningmeester neemt gemiddeld zo’n 8 uur per week in beslag. Het zwaartepunt ligt in de maanden april t/m september wanneer het museum dagelijks geopend is.

Vrijwilligerscontract
Nee
Verzekering
Ja
.
Plaats
Enschede
Hengelo
Wijk/regio
Hof van Twente
Type organisatie
Kunst & cultuur
Natuur, milieu en dieren
Type werk
Administratief/financieel
Bestuurlijk
Opleidingsniveau
VMBO
MBO
HBO
VWO/Universitair
Ongeschoold
Contact-gegevens

Neem voor meer informatie contact op met Anita Sempel op pr@wendezoele.nl of 06 - 36157912.