Sponsoring

Om ieder jaar awards uit te reiken en de Hengelose vrijwilligers op een feestavond te trakteren, zoeken we sponsoren. Organisaties die hun maatschappelijke betrokkenheid willen uitdrukken in een bijdrage zijn zeer welkom. Alleen dan is het mogelijk de vrijwilligers de waardering te geven die ze verdienen. De inzet van vrijwilligers is omvangrijk en onmisbaar. De jaarlijkse waardering verdienen ze dan ook dubbel en dwars. 

What’s in it for you?

Als organisatie kunt u een specifieke award sponsoren waarop we dan uw organisatienaam vermelden. In 2020 zijn er vier categorieën: Educatie, Zorg & welzijn, Samenleving, Sport & Cultuur en de Jonge Vrijwilligersprijs. U kunt er ook voor kiezen om een financiële bijdrage te geven voor het vrijwilligersevent.

Per categorie kennen we twee awards toe;

1e prijs € 500,- 2e prijs € 300,-

Hoe werkt dat?

Bij de prijsuitreiking noemen we u als awardsponsor. Uw organisatienaam en logo vermelden we in de verschillende communicatie uitingen (flyers, posters, digitale nieuwsbrieven, persberichten, sociale media, website)

Wat doen we nog meer:

• Actieve vermelding tijdens perscontacten;

• We nodigen u uit voor het evenement.

Wat levert het u op?

• Goodwill binnen de Hengelose gemeenschap voor uw bedrijf;

• Impuls aan het positieve imago van uw organisatie

• Waardering voor uw bijdrage van duizenden vrijwilligers in Hengelo!

Wilt u geen award sponsoren, maar een bedrag naar keuze investeren? Dat kan natuurlijk ook. 

Kunnen wij op uw steun rekenen? 

U deelt onze mening dat de inzet van vrijwilligers gewaardeerd mag worden? En u ben enthousiast om een bijdrage te leveren aan dit evenement? Wat fijn! 

U kunt contact opnemen met Meryam Sümer, coördinator van het Servicepunt Vrijwilligerswerk en verantwoordelijk voor de organisatie van het feest. Ook voor meer informatie kunt u contact met haar opnemen: telefoon 06 14 13 25 04 of mail: m.sumer@wijkracht.nl

Sponsoren 2021