Nomineren en jureren

Iedereen kan een vrijwilliger of een groep vrijwilligers voordragen voor een prijs. Vul eenvoudig online het formulier in, vertel waarom deze vrijwilliger(s) een prijs verdient en wie weet gaat de vrijwilliger er met een prijs vandoor op 30 november. Nomineren kan tot 15 november 2021. 

Voorwaarde voor nomineren
Een belangrijke voorwaarde voor het voordragen van een vrijwilliger of vrijwilligersgroep is dat hij/zij het vrijwilligerswerk in georganiseerd verband uitvoert. Kortom: de vrijwilliger is verbonden aan een organisatie, vereniging of stichting.

Klik hier om een individuele vrijwilliger te nomineren.
Klik hier om een vrijwilligersgroep te nomineren. 

Prijzen
Dit jaar geven we meerdere prijzen weg. Iedere prijs bestaat uit een award en een geldbedrag:

Twee prijzen van € 500,- 

Twee prijzen van € 300,- 

Twee prijzen van € 200,- 

Een jubileumprijs van € 500,-

Beoordeling
Een onafhankelijke jury beoordeelt alle nominaties. De motivatie die u als voordrager geeft speelt hierbij een belangrijke rol. Leg daarom goed uit wat de vrijwilliger(sgroep) zo bijzonder maakt. Een vrijwilliger die zich onderscheidt van anderen, die met nieuwe ideeën komt, die zich al heel wat jaren inzet of juist net begonnen is; de jury hoort graag de verhalen achter de vrijwilliger. Deel deze met ons. De parels in onze samenleving laten we graag samen nog meer schijnen! 

Folder
Bekijk hier de folder