Vrijwiligersevent 2022: Dinsdag 12 april

Ieder jaar waarderen wij de inzet van vrijwilligers in Hengelo. Helaas lukt het niet om dat in 2021 op onze gebruikelijke manier te doen. We stelden het event uit. Op dinsdag 12 april 2022 is het dan zover; Hét Hengelose Vrijwilligersevent! Voor de tiende keer organiseren we die avond dit event. Bent u erbij? 

Dankzij alle vrijwilligers kunnen veel we veel activiteiten organiseren in Hengelo. Kinderen kunnen sporten, we genieten van kunst en cultuur en nog veel meer.

Programma
De nominaties uit 2021 zijn blijven staan. Op dinsdagavond 12 april maken we bekend welke vrijwilligers met een award en geldprijs naar huis gaan. Alle aanwezige vrijwilligers trakteren we op een geheel verzorgde avond. Eten, drinken én optredens. Cabaretier Andries Tunru zorgt deze avond voor een lach op de gezichten en er is live muziek. 

Bekijk hier de folder met daarin het complete programma. 

Kaarten
Toegang tot het event is alleen mogelijk voor vrijwilligers actief in Hengelo én op vertoon van een toegangsbewijs. De kaarten zijn vanaf 22 maart af te halen bij ons. U vindt ons van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 14.00 uur in de bibliotheek aan de Beursstraat. Wij zitten op de tweede verdieping. 

Prijzen
Dit jaar geven we meerdere prijzen weg. Iedere prijs bestaat uit een award en een geldbedrag:

Drie prijzen van € 500,- 

Drie prijzen van € 300,- 

Drie prijzen van € 200,- 

Een jubileumprijs van € 500,- 

Beoordeling
Een onafhankelijke jury beoordeelt alle nominaties. De motivatie die u als voordrager geeft speelt hierbij een belangrijke rol. Leg daarom goed uit wat de vrijwilliger(sgroep) zo bijzonder maakt. Een vrijwilliger die zich onderscheidt van anderen, die met nieuwe ideeën komt, die zich al heel wat jaren inzet of juist net begonnen is; de jury hoort graag de verhalen achter de vrijwilliger. Deel deze met ons. De parels in onze samenleving laten we graag samen nog meer schijnen!