Waardering vrijwilligers

Ieder jaar uiten wij onze waardering voor de vele vrijwilligers die Hengelo kent. Dit doen wij met een sfeervol vrijwilligersevenement: een feestavond gecombineerd met de uitreiking van de Awards! 

Awards
Ieder jaar kunnen organisaties/verenigingen vrijwilligers nomineren voor een award. Er zijn verschillende categorieën waarbinnen awards te winnen zijn. De prijs bestaat, naast een prachtige trofee, uit een geldbedrag. Dit geldbedrag besteedt de vrijwilliger(sgroep) aan de organisatie waar hij/zij vrijwilligerswerk verricht. 

Feestavond
Tijdens een 'all-in' feestavond zetten we alle vrijwilligers in het zonnetje. Ze krijgen de volle aandacht en genieten van heerlijk eten, live muziek en de award-uitreiking. 

Sponsors
Om dit jaarlijkse evenement te organiseren zoeken we ieder jaar sponsoren. Organisaties die hun maatschappelijke betrokkenheid willen uitdrukken in een bijdrage zijn zeer welkom. Alleen dan is het mogelijk de vrijwilligers de waardering te geven die ze verdienen. De inzet van vrijwilligers is omvangrijk en onmisbaar. De jaarlijkse waardering verdienen ze dan ook dubbel en dwars. 

Wilt u als betrokken maatschappelijk ondernemer bijdragen aan de waardering van de Hengelose vrijwilligers? 

Meryam Sümer, coördinator Servicepunt Vrijwilligerswerk, vertelt u graag meer over dit bijzondere en mooie evenement. U kunt haar telefonisch bereiken via 06 14 13 25 04 of mailen m.sumer@wijkracht.nl.